Een licht gekruide buik, gebraden en op smaak gebrachtDe verschillende delen van het rund en varken lenen zich voor het maken van rollades. Wij brengen het op smaak met kruiden en rollen het vervolgens op met een touwtje er omheen.
De basis-rollade voor de verschillende soorten die wij in ons assortiment voeren. Deze brengen wij op smaak met bijvoorbeeld pimentkruiden, kerrie, pepers of andere kruiden.
2000 gr vacuüm verpakt
Mager rundvlees, maar met een klein randje vet dat tijdens het bakken de smaak versterkt. De naturel-rollade is gekruid met peper en zout.
2500 gr vacuüm verpakt
De 'naturel' varkensrollade maken wij van een magere buikfilet, licht gekruid. We laten expres een stukje buikvet zitten, omdat dit de jus verrijkt en het vlees sappig houdt.
2000 gr vacuüm verpakt
Ons assortiment omvat diverse rollades met elk een eigen smaak. Zoals de Cordon Bleu-rollade met ham en kaas, de herfst-rollade met pittige kruiden of de lente-rollade met kerrie. Liever iets anders? Kies dan voor de Babi Pangang-rollade met Indonesische kruiden, de Spaanse Tapas-rollade of de Shoarma-rollade.
Een pittig gekruide spekrollade
2000 gr vacuüm verpakt
Spekrollade met ham en kaas
2000 gr vacuüm verpakt
Een rijk gevulde spekrollade met paprika en spinazie, een verrassende combinatie!
2000 gr vacuüm verpakt
met echte Doesburse mosterd!
2000 gr vacuüm verpakt
Spekrollade met kerriekruiden
2000 gr vacuüm verpakt